۸ ترفند کاربردی برای کاهش جذب روغن در سرخ کردن مواد غذاییمدیر داتام1403-03-16همه آشپزها می دانند که غذاهای سرخ کردنی مصرف روغن بالایی دارند و در یک چشم به هم زدن تمام روغن موجود در تابه را جذب ... ادامه مطلب
روغن تراریخته چیست؟ فهرست روغن های تراریخته + مزایا و معایب مدیر داتام1403-03-10محصولات تراریخته، تقریباً از سال ۲۰۰۰ میلادی در بازار مواد غذایی حضور پیدا کردند. متأسفانه به دلیل عدم درج اطلاعات مربوط به تراریخته بودن روی ... ادامه مطلب
علت کف کردن روغن هنگام سرخ کردن + روش جلوگیری از آنمدیر داتام1403-02-31آشپزی یکی از کارهای جذاب و دوست داشتنی، علی الخصوص برای خانم های خانه است که اگر با عشق و علاقه انجام شود بسیار لذت ... ادامه مطلب
روش صحیح نگهداری روغن کنجد (جهت افزایش ماندگاری روغن کنجد)مدیر داتام1403-02-22روغن کنجد از جمله روغن هایی محسوب می شود که فواید زیادی دارد و می تواند به حفظ سلامت جسم و روان افراد کمک کند. ... ادامه مطلب
آیا روغن مایع خوراکی خراب می شود؟ چه نشانه هایی دارد؟مدیر داتام1403-02-12روغن های مایع خوراکی مثل روغن آفتابگردان یا روغن کنجد هم همچون دیگر موارد غذایی پس از مدتی فاسد و خراب می شوند و دیگر ... ادامه مطلب
روغن کلزا بهتر است یا کنجد؟ مقایسه خواص دو روغن کنجد و کلزامدیر داتام1403-02-01افرادی که به سلامتی اهمیت می دهند برای انتخاب روغن سالم از میان روغن های موجود همیشه مردد هستند و نمی دانند که باید کدام ... ادامه مطلب
طرز تهیه روغن کنجد در خانه؛ چگونه روغن کنجد طبیعی بگیریم؟مدیر داتام1403-01-20روغن کنجد، این روغن خوشمزه، سالم و دوست داشتنی که ریختن آن در غذا عطر و طعم فوق العاده ای به غذا می دهد تنها ... ادامه مطلب
یک کیلو کنجد چقدر روغن می دهد؟ بررسی میزان روغن دهی کنجدمدیر داتام1403-01-06معمولا کسانی که به دنبال روغن گیری از کنجد در خانه هستند یا قصد راه اندازی کسب و کار تولید و فروش روغن کنجد را دارند ... ادامه مطلب
آیا استفاده از روغن کنجد برای آشپزی و پخت و پز مناسب است؟مدیر داتام1402-12-27در صورتی که تمایل دارید برای آشپزی و پخت و پز غذا از روغنی سالم و طبیعی استفاده کنید و آن را جایگزین روغن های ... ادامه مطلب