نقطه دود روغنهای مختلف چقدر است؟Aqabaqeri1400-03-17یک مولفه مهم در روغن های سرخ کردنی نقطه دود است. نقطه دود همان مقاومت روغن در برابر حرارت است. هرچه نقطه دود یک روغن ... ادامه مطلب
روغنهای مایع چطور و از چه گیاهانی تولید میشوند؟Aqabaqeri1400-03-15روغن های مایع و جامد معروف به روغن نباتی که مصارف زیادی در آشپزی دارند از گیاهان مختلفی همچون آفتابگردان، ذرت، کانولا، پالم، زیتون و ... ادامه مطلب
روغن سرخ کردنی لایت چیست؟Aqabaqeri1400-03-14در تبلیغات تلویزیونی زیاد نام روغن شفاف یا روغن لایت را شنیده اید و احتمالا می خواهید بدانید که روغن سرخ کردنی لایت دقیقا چیست ... ادامه مطلب
آیا میشود چند بار از روغن سرخ کردنی استفاده کرد؟Aqabaqeri1400-03-13آشپزها و خانم های خانه دار برای سرخ کردن مواد غذایی با مشکل مصرف زیاد روغن مواجه هستند طوری که مجبور می شوند زود به ... ادامه مطلب
روغن سرخ کردنی و روغن پخت و پز چه تفاوتی دارند؟Aqabaqeri1400-03-10اگر برای خرید روغن مایع به فروشگاه مراجعه کرده باشید احتمالا مشاهده کرده اید که روغن های مایع خوراکی فارغ از شرکت تولیدکننده آن به ... ادامه مطلب